Her kan du kjøpe billig godteri på nett

Fire nettbutikker vi anbefaler:

Swecandy.se

MaxGodis.se

XLgodis.se

Godteri på nett

Ved å bestille godteri fra Sverige kan man spare mye i forhold til prisene i Norge. Svensk godteri er mye billigere enn her i Norge. Sukkeravgiften på godteri gir høye priser på varer her i landet. Mange som bor nært svenskegrensen tar ofte turen med bil for å handle billig godteri. De som ikke har mulighet har nå i det siste fått mulighet å bestille godteri fra Sverige fra sin egen sofa.

Å handle billig godteri fra blant annet Sverige har i de siste blitt populært.  På denne siden vil vi vise deg hvordan du finner billig godis på nett og eksempler på varer som f.eks sjokolade, brus og smågodt.

Priseksempler

Her får du en rekke eksempler på billig godteri hvor vi tar for oss pepsi max, red bull og snickers. Alle nettbutikkene har alle favoritter i sortementet som f.eks cola, kindersjokolade, m&m, kvikk lunch og en rekke varianter av energidrikker.

 

Pepsi Max (24 x 330ml)

NETTBUTIKK

PRISEKSEMPEL

Yoolando

74,95,-

KJØP

Swecandy.se

119,-

KJØP

MaxGodis.se

119,-

KJØP

XLgodis.se

133,28,-

KJØP


Red Bull (24 x 330ml)

NETTBUTIKK

PRISEKSEMPEL

Yoolando

289,99,-

KJØP

Swecandy.se

329,-

KJØP

MaxGodis.se

299,-

KJØP

XLgodis.se

329,-

KJØP


Snickers (10 pack)

NETTBUTIKK

PRISEKSEMPEL

Swecandy.se

Ikke på lager,-

KJØP

Yoolando

37,99,-

KJØP

MaxGodis.se

47,-

KJØP

XLgodis.se

49,-

KJØP

RABATTKODER

Her kan du spare litt ekstra på din handel! En rabattkode gir det avslag på ditt kjøp slik at du får godteri billigere. Rabattkoden benytter man i «kassen» før man betaler. Trykk på «Vis rabattkode» så blir rabattkoden tilgjengelig for deg.


Ingen info


INGEN RABATTIngen rabattkode


10% rabatt på ditt kjøp10% rabatt på kjøp over 300kr


VIS RABATTKODEsummertime2018


10% rabatt på ditt kjøp over 280kr


VIS RABATTKODEi1pgk9mmz3kv7

Bestille brus på nett

Prisen på brus i Norge er relativ høy i forhold til billig brus fra Sverige. Bestillier man brus på nett fra f.eks Sverige så kan prisen pr. boks bli så lav som 4 kr pr stk. I Norge må man over 20 kr i en vanlig matbutikk.

Favoritter som Cola, Pepsi Max, Monster og Redbull kan man finne hos nettbutikkene vi har presentert på denne siden. Prisene pr brett kan variere så vi anbefaler at du sjekker prisene hos alle og sammenligner. Merk at brus gjør utgjør en stor vekt av forsendelsen som kan gi deg litt dyrere frakt. Husk derfor på å sjekke at totalprisen inkl. frakt er under 350 NOK.

 

Bestille billig godteri fra Sverige

Billig godteri fra Sverige har blitt populært her i Norge, mye takket være billige svenske priser og sukkeravgiften her i landet. Svensk godteri som Haribo kan man kjøpe i store kvantum til lavere priser. Smågodt i 1kg eske er populære å bestille og man kan spare mye på snop på nett.

Svensk godis kan også være norske produkter fra Nidar, Brynhild og Freia (f.eks Kvikk Lunch). Du kan også finne Hval sjokolade.

 

Frakt og levering

Når man kjøper godteri fra f.eks Sverige må man ta med frakt som endel av 350 kroners-grensen når man handler. Frakt regnes ut ofte på hvor mye varene dine veier. Bestiller du brus på nett fra Sverige (3 brett cola) så blir vekten av disse tunge. Bestiller du sjokolade eller smågodt så blir vekten mye mindre.

 

Toll og moms

Når man handler fra utlandet, bør man huske på å bestille for under 350 NOK for å unngå toll eller moms. I Norge er grensen på 350,- inkludert frakt og eventuell forsikring. Det er viktig å huske på at frakten må være inkludert i dette beløpet. Enkelte godteributikker har gratis frakt og noen har billig frakt.

For flere produkter og priser – besøk gjerne vår partner Godterinett.no

2.1/5 - (7 votes)
Publisert:
2.1/5 - (7 votes)