Hvordan tjene penger hjemmefra

Å tjene penger er noe alle ønsker – enten man er gammel eller ung. Har man mye fritid og ønsker å bruke tiden på å tjene penger, fremfor å sitte i godstolen å se på tv er det å tjene penger hjemmefra noe som er genialt. Ved hjelp av internett er det veldig mange muligheter som åpner seg for å spe litt ekstra kroner på din konto. For å tjene enormt med penger, så kreves det veldig mye arbeid og veldig mye tid. Men ved å tjene ekstra penger hjemmefra har du i hvert fall en god start på å kunne ha en grei inntekt ved å bruke en del av fritiden din. Et lite tips for å tjene penger fort og lett er å melde seg på spørreundersøkelser, noe som vi beskriver nedenunder.

 

Tjene penger på spørreundersøkelser og markedsundersøkelser

Ved å delta i spørreundersøkelser eller markedsundersøkelser kan du tjene penger hjemmefra på å svare på enkle spørsmål. Ønsker du å tjene penger fort kan dette være en liten biinntekt for deg og det eneste du trenger er en epostadresse og noen minutter til overs.
Du får som regel noen spørreundersøkelser på mail hver mnd. alt etter hvor mange brukerpanel du er medlem eller kan velge selv hvilke du ønske å delta på. Jo flere du er med i, jo mere penger/gavekort kan du tjene. Har du ekstra fritid og ønsker å tjene penger hjemmefra kan du melde deg på de vi har under – og du har en god mulighet til å få litt ekstra.

Noen anbefalte steder du kan tjene penger, gavekort eller produkter
– Pointshop – Registrer deg her
– YouGov – Registrer deg her
– TNS Gallup – Registrer deg her
– Meningstorget – Registrer deg her
– Verdifull Mening – Registrer deg her
– Toluna – Registrer deg her
– GlobalTestMarket – Registrer deg her
– Ipsos – Registrer deg her

 

Pointshop
Hos Pointshop kan du tjene poeng ved å svare på spørreskjemaer, delta i konkurranser, besøke hjemmesider og mye annet. Når du har nok poeng, kan du bytte dem til gratis ting. De har veldig mange spørreundersøkelser du kan tjene poeng på, noe som du selv kan velge som passer deg best.
Gå direkte til Pointshop

 

YouGov
Hos YouGov får poeng for hver undersøkelse du svarer på. Hvor mange poeng du får avhenger av lengden på undersøkelsen og med poengene kan du veksle dem inn i gavekort fra GavekortTorget.no I tillegg kan di delta i trekning av en bil hver måned.
Gå direkte til YouGov her

 

TNS Gallup
TNS Gallup er en stor norsk aktør som har en rekke spørreundersøkelser man kan tjene penger på. Du får undersøkelser av oss 2-5 ganger i måneden og det er frivillig å svare på hver enkelt undersøkelse, men du får poeng for hver undersøkelse du svarer på. Poengene kan byttes inn i gavekort eller produkter.
Gå direkte til TNS Gallup her

 

Toluna
Hos Toluna kan du være med å teste nye produkter (gjerne før de kommer ut i markedet) og du rapporterer dine erfaringer med produkter tilbake. Her får du som oftest beholde produkter etter du er ferdig med å teste det. Du får også poeng som du kan veksle inn i gavekort, produkter eller penger.
Gå direkte til Toluna her

 

Verdifull Mening
Hos Verdifull Mening kan du tjene opptil 140 kr per fullførte undersøkelse og det er enkelt og gratis å bli medlem. Her kan du øke saldoen din ved å fullføre undersøkelser og få belønninger. Så fort kontoen din når 50 kr, vil du kunne heve belønningen din i form av et gavekort. Verdifull Mening tilbyr gavekort fra en rekke velkjente butikker og internettbutikker.
Gå direkte til Verdifull Mening her

 

Meningstorget
Her kan du tjene poeng for hver spørreundersøkelse du deltar i. Du kan løse inn poengene dine i kontanter via PayPal, i ulike gavekort i deres nettbutikk eller i iTunes-koder. I tillegg til disse belønningene, blir du også med i en kvartalsvis premietrekning hvor du kan vinne 12 500 kroner. Du kan også få spørreundersøkelser enten du er hjemme eller på farten. Du kan dele dine meninger via iPhone, iPad eller smarttelefon ved å bruke deres QuickThoughts-app.
Gå direkte til Meningstorget her

 

Andre måter å tjene penger hjemmefra på:
– Handarbeid (selg strikkearbeid/hekling etc)
– Freelancing (tilby å skrive artikler for ulike nettaviser/nettsteder/blogger)
– Blogging (her kan du kanskje selge tjenestene dine/produktene dine + tjene penger på annonser)
– Nettauksjoner (selg varer/produkter eller ting du ikke trenger på QXL eller eBay
– Bake kaker (er du flink til å bake kan du tjene penger på å selge dine bakverk)
– Skrive en bok – utgi den på forlag og kanskje tjene penger på ditt eget verk
– Fotograf eller flink til å ta bilder? Tjen penger på å selge bildene dine hos f.eks. gettyimages.com eller istockphoto.com
– Oversetting (er du god i språk kan du tilby å oversette for f.eks. selskaper)

 

Merk at det finnes en rekke useriøse nettsider/nettsteder som tilbyr deg å tjene penger hjemmefra, som gjerne reklamerer på at du kan tjene penger fort og lover at du kan bli rik. (Lover at du kan tjene flere 1000 kr pr. dag etc. ved å følge systemet deres – styr unna disse!) Mange av disse kan være pyramideselskaper som ønsker kun en ting – å tjene ekstra penger.
De nettsidene vi presenterer her er seriøse og de fleste av disse er norske selskaper som garanterer at du får utbetalt dine penger/poeng. Spørreundersøkelser og markedsundersøkelser er en grei å flott måte å tjene penger hjemmefra på. De finnes så klart en rekke andre steder eller metoder å tjene penger hjemmefra på, men disse vi har presentert over er det trygge vi kan anbefale.

Du kan også lese vår artikkel «hvordan bli rik» her for andre tips for å tjene ekstra penger.

5/5 - (3 votes)
Publisert:
5/5 - (3 votes)